تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۵:۴۷

سرپرست شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی:

الناز طاهری

تضمین سلامت جامعه با گنجاندن آبزیان در سبد خانوار

تضمین سلامت جامعه با گنجاندن آبزیان در سبد خانوار
سرپرست شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اطلاع رسانی‌ها درباره مزایای مصرف آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بیش از پیش افزایش یابد تا شاهد رشد قابل توجه سرانه مصرف آبزیان کشور در سال‌های آینده باشیم

سرپرست شیلات و امور آبزیان آذربایجان شرقی:
تضمین سلامت جامعه با گنجاندن آبزیان در سبد خانوار

سرپرست شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: اطلاع رسانی‌ها درباره مزایای مصرف آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بیش از پیش افزایش یابد تا شاهد رشد قابل توجه سرانه مصرف آبزیان کشور در سال‌های آینده باشیم

به گزارش خبرنگار تبریز سیاست ، جواد گوزلی عصر سه شنبه در نشست خبری رونمایی از محصول جدید فرآوری شده ماهی قزل‌آلا [ ماهی بدون استخوان و پوست ] برای اولین بار در کشور گفت: سرانه مصرف ماهی در جهان برای هر نفر در سال ۲۰ کیلوگرم است و سرانه این آمار در ایران ۱۳.۸ کیلوگرم در سال و در استان آذربایجان شرقی ۸.۱ کیلوگرم است که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

گوزلی در خصوص قیمت بالای ماهی نیز گفت: قیمت ماهی در مقایسه با قیمت مرغ و گوشت قرمز بالا نیست و افزایش قیمت نهاده و صادرات باعث رشد اندک قیمت ماهی شده است.

گوزلی ادامه داد: تلاش ما بر این است که اطلاع رسانی‌ها درباره مزایای مصرف آبزیان در مقایسه با گوشت قرمز بیش از پیش افزایش یابد تا شاهد رشد قابل توجه سرانه مصرف آبزیان کشور در سال‌های آینده باشیم،مصرف ماهی هزینه نیست و سرمایه گذاری برای حفظ سلامتی بدن است.

وی درخصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه شیلات کشور نیز گفت: ۶۷ شرکت دانش بنیان در حوزه شیلات در کشور فعال است که سهم آذربایجان شرقی ۸ شرکت است.

وی درخصوص راهکار کنترل قیمت ماهی اظهار داشت: افزایش تولید باعث کاهش قیمت‌ها می‌شود، برای همین تلاش می‌کنیم به زودی و در سال آینده مرکز پرورش ماهی قزل‌آلا به میزان ۱۵۰۰ تن توسط بخش خصوصی در خداآفرین افتتاح می‌شود.

وی ابراز داشت: برای تولید یک کیلوگرم گوشت گوساله ۱۵ هزار لیتر آب، برای تولید همین میزان گوشت مرغ چهار هزار لیتر آب و برای تولید یک کیلوگرم گوشت ماهی تنها ۴۰۰ لیتر آب مورد نیاز است.

مرتضی مختاری مشاور رشد و توسعه کسب و کار صنایع غذایی آذرمرجان نیز در جمع خبرنگاران ابراز داشت: برای اولین بار در کشور ماهی قزل آلا بدون استخوان و پوست در تبریز فرآوری شده است و روز پنج شنبه باحضور مسئولان استانی و نمایندگان مجلس رونمایی می‌شود.

امیر روشنی مدیر بازرگانی صنایع غذایی آذرمرجان نیز در این جلسه گفت: ماهی بدون تیغ برای اولین بار در کشور فرآوری شده است. تمام استخوان‌های ماهی و همچنین سر، چربی اضافی و پوست از ماهی جدا شده است.

روشنی ادامه داد : مصرف ماهی تیلاپیای چینی در بین مردم ایران گسترش یافته که برای سلامتی خطر دارد و از سوی دیگر باعث خارج شدن میلیاردها دلار ارز از کشور می‌شود. درحالیکه این ماهی قزل آلا فراآوری شده رقیب جدی برای تیلاپیا است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.