به گزارش تبریزسیاست، فرزاد رحمانی اظهار داشت: از این پروازها، ۱۱۲ سورت از پایگاه میانه از سال ۹۷ تاکنون و ۳۱۵ سورت پرواز از پایگاه تبریز از سال ۹۳ تا پایان نیمه اول سالجاری انجام شده است.
وی ادامه داد: مصدومان ترافیکی (۳۱۷ نفر) و بیماران قلبی و داخلی (۸۱ نفر) و مادر باردار (۲۴ نفر) عمده ماموریتهای اورژانس هوائی را شامل میشوند.
مدیر حوادث دانشگاه با بیان اینکه بالگردهای اورژانس قابلیت پرواز در شب ندارند، خاطرنشان کرد: برخی پروازها بهعلت شرایط نامساعد جوی، تداخل با طلوع و غروب آفتاب انجام میگیرد. طبق دستورالعمل ابلاغی سازمان نیم ساعت قبل غروب و نیم ساعت بعد طلوع امکان پرواز میسر است.
وی با تاکید بر نبود پد استاندارد برای بالگرد در سطح کلانشهر تبریز، یادآور شد: ضرورت احداث و اختصاص پدهای استاندارد همت سازمانها و ادارات را میطلبد.
از سال ۱۳۹۳ اولین پایگاه هوائی اورژانس با مشارکت دلاورمردان پایگاه هوانیروز تبریز و دومین پایگاه اورژانس در شهر میانه از سال ۱۳۹۷ با مشارکت بخش خصوصی در حال فعالیت و امدادرسانی هستند و عملیات ویژه اورژانس توسط کارشناسان خبره اورژانس هوائی در حال انجام است و علاوه بر امدادرسانی در حوادث و انتقال مصدومان و مادران باردار از مناطق صعبالعبور در انتقال اعضای پیوندی خوش درخشیدهاند.
انتهای پیام/۶۰۰۰۲/س
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰