کد خبر : 3118
تاریخ انتشار : شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰

کاهش کیفیت هوا تا اندازه ناسالم برای همه گروه‌های سنی در البرز و تهران

کاهش کیفیت هوا تا اندازه ناسالم برای همه گروه‌های سنی در البرز و تهران

صادق ضیائیان با خبرنگار اقتصادی تبریزسیاست در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: در سه روز آینده در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود که افزایش دما در سواحل خزر محسوس خواهد بود. مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: در کلان‌شهرها و شهرهای صنعتی در سه


صادق ضیائیان با خبرنگار اقتصادی تبریزسیاست در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: در سه روز آینده در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود که افزایش دما در سواحل خزر محسوس خواهد بود.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: در کلان‌شهرها و شهرهای صنعتی در سه روز آینده افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا به ویژه در ساعات اولیه روز پیش بینی می‌شود.

وی اضافه کرد: از صبح روز گذشته تا پایان وقت روز دوشنبه ۲۸ مهرماه، در استان‌های البرز و تهران کاهش کیفیت هوا تا اندازه ناسالم برای گروه‌های حساس و در مناطق آلوده و پرترافیک تا حد ناسالم برای همه گروه های سنی پیش‌بینی و توصیه می‌شود، خودداری از تردد غیرضروری در سطح شهر به ویژه برای کودکان افراد مسن و بیماران تنفسی و قلبی در دستور کار باشد.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: بعد از ظهر سه شنبه ۲۹ مهرماه با نفوذ جریانات شمالی در غرب سواحل خزر، بارش در گیلان و اردبیل آغاز می‌شود.

وی افزود: روز چهارشنبه ۳۰ مهرماه در سواحل شمالی کشور، استان اردبیل و ارتفاعات البرز مرکزی همچنین شمال آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی، بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود که همراه با کاهش نسبی دما خواهد بود.

ضیائیان اضافه کرد: در روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری در اردبیل و سواحل خزر بارش ها ادامه خواهد یافت.

وی اضافه کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای ۳۷ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهر کرد با کمینه دمای ۴ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

مدیر پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: روز یکشنبه ۲۷ مهر آسمان تهران صاف در برخی ساعات همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۲۳ و ۱۴ درجه خواهد بود.

انتهای پیام/ب




Source link

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.